O Nama

Zečevo Rogozničko

Zečevo je selo čiji počeci zadiru daleko u prošlost. U razdoblju od devetog do jedanaestog stoljeća, na području između današnjih gradova Zadra i Splita, novopridošle se obitelji asimiliraju s tadašnjim stanovništvom.

Zbog odličnog geografskog položaja na području današnjeg Zečeva niče selo koje je u prošlosti bilo mnogo veće nego danas, prvenstveno zbog današnjih uvjeta, stila i načina življenja. Selo krase stare kamene kućice od kojih su neke stare čak i preko tri stotine godina. Veliki kameni blokovi i pravilan raspored kuća i danas privlače pažnju i mame da saznamo više o načinu života naših predaka.

Do početka devedesetih godina prošlog stoljeća, Zečevo je zbog svoje izuzetne vojno-pomorske važnosti predstavljalo bitnu točku u obalnoj liniji obrane tadašnje države, Jugoslavije. Danas, u Hrvatskoj, Zečevo je orijentirano isključivo na turizam, ali svoje prednosti nalazi upravo u činjenici da je zbog negdašnje vojne važnosti i izoliranosti, selo ostalo mirno, netaknuto i izvan dosega nepovoljnih vanjskih utjecaja.

Ovakva odredišta i ovaj način odmora preferiraju gosti koji se žele istinsku opustiti u nedirnutoj, prelijepoj prirodi, bez gradske buke, brojnih turista i stresa koji uz to dolazi. Zaželite li se ipak i "gradskog" života, na samo pet kilometara od Zečeva nalazi se Primošten, poznato turističko odredište s mnogobrojnim barovima, izvrsnim disko klubom, teniskim i odbojkaškim terenima te mnogim drugim sadržajima.

Dolaskom u Zečevo pronaći ćete mir, tišinu, ljubazne domaćine, miris ribe s gradela, dobro vino...čekamo Vas, do viđenja!

Nudimo Vam relaksaciju, opuštenost, tišinu i mir te čisto more i pristupačne plaže, sve što je potrebno za savršeno obiteljsko ljetovanje na moru.

Vaš odmor učinit ćete nezaboravnim i ako nas posjetite u jesen, kada osim kupanja vrijeme možete provesti u berbi grožđa i maslina. Vrijeme ćete upotpuniti u ribarenju s lokalnim ribarima koje će rado s Vama podijeliti ulov.

Naši su apartmani smješteni u samom srcu Zečeva i svojim gostima nudimo kvalitetno uređene apartmane po povoljnoj cijeni. Do obližnjih plaža ide se kroz maslenike i netaknutu prirodu što čini Zečevo draguljem dalmacije.

Naši su apartmani klimatizirani te svojim gostima nudimo besplatan parking, roštilj. Ukoliko ste i na odmoru vezani za posao apartmani su pokriveni WI-FI signalom.

Povjerenje nam godinama poklanjaju mladi parovi iz raznih dijelova Europe, obitelji s djecom, ali ljudi treće životne dobi. Svojim gostima nudimo pravu domaću atmosferu i neki tako dolaze godinama. Priznanje je to našega kvalitetnog rada te se veselimo novim gostima kao i onim starima.

Translate »